Welkom   |   Uitleg procedure   |   Procedure starten   |   Contact  
Is 80% resultaat het proberen waard?

Het blijkt dat bijna alle ondernemers te maken hebben met slecht betalende debiteuren. Zelfs 46% van de faillissementen ontstaan hierdoor!

Achter het geld aanzitten nadat een opdracht is voltooid, is niet leuk. U verwacht dat een klant betaalt. En als dat niet het geval is, zit u met een probleem. In veel gevallen stellen ondernemers het uit om een debiteur te benaderen. Want eerlijk is eerlijk: leuk werk is dit niet en u wilt ook niet als een zeur overkomen.

Hoe pakt u het nu aan? Wanneer heeft het zin om te praten en wanneer schakelt u bijvoorbeeld een incassobureau of incasso advocaat in. Met krachtigIncasseren stelt u de uiteindelijke gerechtelijke procedure nog 8 dagen uit. Echter door deze procedure geautomatiseerd te starten en niet uit uw naam te verzenden is uw boodschap aan uw klant duidelijk "De laatste kans".


Wat is KrachtigIncasseren?

KrachtigIncasseren is een zakelijke dienst die het voor schuldeisers in het algemeen mogelijk maakt om zonder gerechtelijke stappen de debiteur een laatste kans tot betalen te geven alvorens de zaak uit handen te geven.


Hoe werkt KrachtigIncasseren?

De kracht van KrachtigIncasseren is de zogenaamde Collect Letter. Het starten van een Collect Letter Procedure is eenvoudig, effectief en gaat als volgt:

Stap1: U start een procedure door een aantal velden welke betrekking hebben op u, uw debiteur en de openstaande vordering online in te vullen.

Stap2: U print en verstuurt de online gegenereerde Collect Letter per post naar uw debiteur.

Stap3: Na 3 dagen ontvangt u van ons een herinnering met de mogelijkheid tot het versturen van een nieuwe brief met een aangepaste datum.

Stap4: Na 7 dagen ontvangt u van ons een reminder over de procedure dat er reeds 7 dagen zijn verstreken.

Stap5: Na 9 dagen ontvangt u van ons een email met de vraag of de betaling is ontvangen. Indien dit niet het geval is kunt u met een druk op de knop de procedure uit handen geven aan een vooraf opgegeven incassant. Bij geen reactie van uw kant ontvangt u 6 dagen later nog een laatste herinnering.


Wat kost krachtigincasseren?

Omdat wij werken met een geautomatiseerd systeem zijn en blijven de kosten laag. U hoeft slecht enkele gegevens van u en uw debiteur op te geven en u kunt gratis een voorbeeldbrief bekijken. Hierna kunt u eenvoudig de Collect Letter Procedure in werking zetten. U betaald slecht €9,95 exclusief BTW voor de gehele procedure.


Daarom krachtigincasseren!

Ervaring leert dat in meer dan 80% van de gevallen de betaling, door het versturen van een Collect Letter alsnog binnen de gestelde termijn gedaan wordt.Wilt u gebruik maken van onze Collect Letter? Klik hier om gratis te proberen.